Spørgsmål og svar

Under finner du svar på de vanligste spørsmålene! Ved å se på listen kan du få svar på de fleste spørsmålene dine umiddelbart og i mange tilfeller løse problemet ditt på egen hånd uten å måtte vente!

Hvordan avslutter jeg Gullmedlemskapet mitt?

For å gjøre det enklere for deg som er Gullmedlem kan du ringe vår betalingstjeneste, så hjelper vi deg med å avslutte Gullmedlemskapet ditt. 
Våre åpningstider er alle hverdager mellom kl. 09.00-17.00, med lunsjstengt mellom kl. 12.00-13.00.

Oppsigelsestiden vil gjelde fra og med den datoen du velger å deaktivere autofornyelsen.

Hvordan kommer jeg dit?
Mine innstillinger -> Betaling

Hvordan sletter jeg min profil?

Av sikkerhetsgrunner kan du kun slette profilen din selv ved å legge inn passordet ditt.

Fyll inn passordet ditt i ruten og klikk deretter på “slett profil”-knappen som blir synlig dersom passordet du la inn er riktig. Profilen din er blitt slettet.

Vennligst legg merke til at dersom du har et løpende Gullmedlemskap og ønsker å slette profilen din, vil du likevel belastes i oppsigelsestiden i henhold til brukervilkårene.

Hvordan kommer jeg dit?
Mine innstillinger -> Slett profil

Jeg får ikke slettet profilen min?

Dersom du har et løpende Gullmedlemskap får du ikke slettet profilen din. Med en gang oppsigelsestiden er over og Gullmedlemskapet utløpt, kan du velge å slette profilen din.

Hva koster det å bli Gullmedlem?

Firstdate tilbyr flere ulike Gullmedlemskap, med eller uten bindingstid.

Gullmedlemskapet mitt er ikke aktivert selv om jeg har betalt?

Kontroller med banken din at konto er belastet. Hvis du er blitt belastet for tjenesten, men likevel ikke har tilgang til Gullfunksjonene, kommer dette antageligvis av at du har flere profiler. På vitteringen kan du se hvilket brukernavn som er brukt til å kjøpe Gullmedlemskapet. Man kan ikke 
flytte Gullmedlemskapet til en annen profil.

Har jeg oppsigelsestid?

Når du tegner et Gullmedlemskap hos Firstdate har du alltid en oppsigelsestid. Du betaler for pågående abonnementstid pluss 30 dager. Kjøper du en kampanje er oppsigelsestiden 60 dager. Du betaler for løpende periode, pluss 60 dager.

Oppsigelsestiden løper fra den dagen du stenger den automatiske fornyelsen under dine innstillinger. Se “Hvordan avslutter jeg mitt Gullmedlemskap?”.

Jeg ble belastet til tross for at jeg har sagt opp/slettet profilen min.

Vennligst legg merke til at du har en oppsigelsestid i henhold til brukervilkårene. Du betaler for pågående abonnementstid pluss 60 dager.

Når oppsigelsestiden er over, opphører all debitering.

Profilbildet mitt godkjennes ikke.

Når det gjelder bilder har vi en redaktør som gransker alle profilbilder før de publiseres. 

  • Kan man tydelig se ansiktet ditt?
  • Har du solbriller på?
  • Er du selv med på bildet?

Vennligst prøv igjen ved å laste opp et annet profilbilde. På dagtid blir som regel alle profilbilder godkjent innen en time.

Problemer med å laste opp bilder?

Dersom du har problemer med å laste opp bilder i fotoalbumet ditt kan det bety at du har brukt feil format. Vennligst last opp bilder i formatet .jpg eller .png til fotoalbumet ditt. 

Mottar du en feilmelding betyr antageligvis det at bildene er for store. Forsøk da å forminske bildene og forsøk igjen. 

For å laste opp et bilde, vennligst gå til “Mitt fotoalbum”. Klikk deretter på “Bla” for å velge et bilde på datamaskinen din som du ønsker å laste opp. Vennligst observer at bildet ditt må være på minst 120 x 120 piksler, med får ikke overstige 4 MB. Klikk deretter på “Lagre”. Bildet ditt legges da i fotoalbumet ditt. Dersom du mottar en feilmelding, vennligst forminsk bildestørrelsen og forsøk igjen. 

For å velge et profilbilde, klikker du på “Presentasjonsbilde” under bildet du ønsker å anvende. Klikk deretter på “Lagre endringer”. Du føres da til neste trinn der du skal beskjære bildet ditt slik at ansiktet ditt tydelig vises i den lyse delen. Klikk deretter på “Lagre” rett under bildet (bruk skroll-funksjonen til høyre dersom bildet er for stort til å komme til Lagre-knappen). 

Vennligst observer at det kan ta opp til 24 timer før profilbildet ditt godkjennes! Bildet ditt skal være et bilde av Deg selv der man tydelig kan se ansiktet ditt. Det er f.eks. ikke tillatt å ha på seg solbriller på bildet.

Jeg har glemt passordet mitt.

Har du glemt passordet ditt kan du enkelt bestille et nytt! 

  • Start med å logge av ved å klikke på “Logg av” i menyen til høyre.
  • Deretter klikker du på “Glemt?” til høyre for innloggingsruten. Du bes da om å fylle i brukernavnet eller e-postadressen din.
  • Fyll i en av disse og klikk deretter på “Send”.

Et nytt passord vil da bli sendt til den e-postadressen du oppga da du registrerte deg. Dersom du ikke har mottatt en e-post på e-postadressen din innen noen minutter, vennligst kontroller at den ikke er havnet blant spamposten din.

Hvordan sorterer jeg bort Lovemail Deluxe?

Tanken med Lovemail Deluxe er at man lettere kan kontakte en større gruppe single med en og samme melding for å gjøre det enklere å finne noen man kan begynne å prate med! Når du besvarer Lovemailene du får tilbake, oppstår en personlig konversasjon! 

Man kan ikke se forskjellen på Lovemail Luksus og “personlige” Lovemail, og tanken er nettopp at man lettere skal kunne komme i gang med å prate med andre. 

Man kan ikke sortere bort Lovemail Luksus fra innboksen.

Det er feil informasjon på profilen min.

Dersom noe ikke stemmer på profilen din kan du endre dette ved å klikke på “Mine innstillinger” i menyen til høyre. 

Der kan du endre all informasjon om profilen din, som f.eks. alder, passord, presentasjonstekst mm.

Hvordan kan jeg sortere i innboksen min?

Ved hjelp av Hotboksen kan du sortere Lovemailene i innboksen din. Der kan du blant annet stille inn at Lovemail fra visse land og fra en viss alder, skal vises øverst.

Jeg vil endre e-postadresse eller brukernavn?

Av sikkerhetsgrunner kan du dessverre ikke endre e-postadresse eller brukernavn på en eksisterende profil.

Det står at jeg har ulest e-post, men disse vises ikke i innboksen?

Antageligvis har du endret innstillinger i hotboksen din (øverst i innboksen).
Med hotboksen filtrerer du frem e-postmeldingene du ønsker å se etter land, alder 
osv. For å se all e-post må du fjerne innstillingene du har endret i hotboksen 
og deretter klikke lagre. Da vil du igjen se all e-post i innboksen.

Jeg ønsker ikke å motta mer e-post fra Firstdate til e-postadressen min?

Hvis du ønsker å endre e-postinnstillinger eller avslutte abonnementet på e-post, kan du enkelt endre innstillingene.

Hvordan kommer jeg dit?
Mine innstillinger -> E-postadresse

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt?

Kontakt kundeservice.

Annonse: